top of page

PUNT D'ESCOLTA AFECTIVA

 

Hola! Soc la Neus, psicòloga del Punt d’Escolta Afectiva de la Casa Gran de Gavà.

Si estàs aquí, segurament deu ser perquè sents que necessites ajuda professional i no saps com trobar solució a les teves preocupacions i malestar.

¡Enhorabona! El primer pas per trobar solucions és identificar que ens pasa alguna cosa i que pel que sigui, no ho podem resoldre per nosaltres mateixos, i, per tant, ens adonem que de què hem de buscar ajuda. No sempre és fàcil.

 

 

Què és el PEA?

 

Es un servei gratuït en el que podrás explicar amb total confiança i tranquilitat totes les teve preocupacions i malestar al voltant de dificultats a l’escola, relacions de parella, dificultats familiars, ansietat, autoestima, sexualitat, problemes socials, moments de “bajón”, etc.

És un espai de segur en el que et sentiràs escoltadx i podrás trobar recursos per afrontar d’un altra manera el que et passa.

Tot el que m’expliquis será confidencial (es queda entre tu i jo). Només hauré de trencar el secret professional en casos que impliquin la teva salut i seguretat (abusos o agressions sexuals, fisisc o psicològics) o de persones que estiguin al teu voltant.

assessoria personalitzada, assessoria juvenil, assessoria, informació, informar, treball, juvenil, joves, jove, gavà jove, la casa gran, espai jove, mobilitat, internacional, experiència, assessoria jurídica jove, jurídica, ajuntament de gavà, advocat

Com funciona?

 

Demanes cita prèvia a la Casa Gran, llavors t'atendrà la Raquel amb qui podràs parlar de la teva situació i juntxs cercareu el servei més adequat, si és el PEA et donarem cita amb mi. Després, en privat, estarem tu i jo i podràs explicar tot el que et preocupa i el que necessites resoldre.

Com et puc ajudar?

 

M’encarregaré des del principi en que et sentís còmodx i puguis parlar obertament. A partir d’aquí et podré orientar en treball que podrem fer en conjunt o si cal derivar-te a un recurs més adient segons la teva problemàtica.

  Demana cita prèvia enviant un correu a lacasagran@gava.cat, o bé, trucant al telèfon  618762772

Quant duren les sessions?

 

Les sessions tenen una durada d'entre 45 i 60 minuts.

Sóc candidat/a per anar al PEA? 

Si estàs aquí mirant aquesta informació segurament és perque creus que t’en pots beneficiar. Prova’ho i decideix per tu mateix/a.

Fer-te càrreg del que et passa i demanar ajuda és la primera passa per arribar a la autonomia i benestar emocional! Cuida’t.
 

bottom of page