PUNT D'ESCOLTA AFECTIVA

Hola! Sóc l'Adriana, psicòloga del Punt d'Escolta Afectiva. Suposo que si has arribat fins aquí, és per casualitat o bé perquè et preocupa alguna cosa...

Aquest servei es tracta d'un espai on podràs compartir de forma confidencial i gratuïta qualsevol preocupació que giri al voltant de: la teva família, a l'Institut, estudis, moments de "bajón" o problemes emocionals, ansietat, autoestima, sexualitat, relacions de parella, ruptures, etc.

Quan ens trobem (és un espai tancat on ningú podrà escoltar el que parlem), intentaré acompanyar-te i donar-te eines que et poden servir per a aquest moment que estàs passant. La feina serà conjunta, som un equip: tu ets l'expert/a en la teva vida i jo en psicologia.

Si t'estàs preguntat si el que es parla ho comentaré als teus pares/mares... no t'amoïnis. Hi ha una premissa ètica que tenim els psicòlegs que es diu «secret professional» (això bàsicament vol dir que no podem dir res a ningú del que es parla a les sessions). Això sí, has de tenir en compte que en algunes situacions molt especials la llei ens obliga a trencar aquest secret amb l'objectiu de protegir-te i així, donar-te el millor servei. Aquestes situacions són: abús sexual, físic o psicològic i/o situacions on la teva vida o la d'algú estigui en risc.

  Demana cita prèvia enviant un correu a lacasagran@gava.cat, o bé, trucant al telèfon  618762772

pp.jpg
Ajuntament de Gavà, regidoria de oventut, regidoria de joventut de gavà, ajuntament, gavà, gavajove, gavàjove, gava jove, gavà jove, logotip, logo

2019 Ajuntament de Gavà