top of page

gavà jove activa!

  Durant aquests dies de confinament, els serveis d’informació i l’assessoria de l’Espai Jove La Casa Gran funcionen de manera virtual per tal de mantenir el serveis al jovent de Gavà.

  - El Punt d’Informació Juvenil permet informar-se sobre: estudis, treball, emancipació, habitatge, mobilitat, etc. És la finestreta d’informació pels i les joves de Gavà. Les consultes es poden realitzar a través del Whatsapp (618 762772) i de l’Instagram @gavajove.

  - Punt d’Escolta Afectiva, és un servei d’assessorament que permet als i les joves disposar d’un espai on plantejar els seus dubtes, qüestions, emocions, pors envers l’afectivitat, l’amor, la sexualitat, la parella, la diversitat sexual i de gènere i altres temes relacionats en els temes de benestar personal. Per sol·licitar el servei, caldrà enviar un correu a puntescolta@gava.cat i la psicòloga es posarà en contacte amb la persona jove.

  - Assessoria de mobilitat internacional, ofereix informació, orientació i assessorament als i les joves d’entre 16 i 35 anys que vulguin anar a l’estranger per motius diversos: treballar, estudiar, aprendre nous idiomes, fer pràctiques en empreses, col·laborar en un projecte de voluntariat, participar en alguna beca internacional, formar part d’activitats juvenils a l’estranger o de programes europeus, conèixer altres cultures, etc. Es donen les eines i recursos necessaris a tots i totes els i les joves que vulguin viure una experiència internacional. Per sol·licitar informació es farà a través del Whatsapp (618 762772) i de l’Instagram @gavajove.

  - En trànsit, és el servei que té la funció d’assessorar, orientar i acompanyar als i les joves en les diferents transicions de l’escola-treball. Per sol·licitar la informació es pot fer a través del correu entransit@gava.cat

Consulta aquí tota la programació d'activitats i serveis actius!

flyer.jpg
bottom of page