COMISSIÓ LGTBI

      La Comissió LGTBI de l'Espai Jove La Casa Gran és un col·lectiu de joves LGTBI i d'altre índole sexual que es reuneixen, comparteixen experiències i organitzen activitats amb l'objectiu de construir un espai de trobada on poder  consensuar diferents accions participatives del col·lectiu LGTBI.

 

     El grup de treball consolidat facilitarà l'accessibilitat i difusió de  recursos, informació i la promoció de l'associacionisme de joves implicats a construir una ciutat lliure de LGTBIfòbia, avançant en la seva prevenció. A més, els/les integrants de la comissió realitzaran activitats a La Casa Gran obertes a altres joves que vulguin adherir-s'hi i dinamitzaran diferents trobades amb la intenció de crear línies d'acció entorn a la defensa dels drets de les persones LGTBI i sensibilització sobre la diversitat sexual, afectiva i de gènere a tota la població.

     La Comissió LGTBI treballarà envers la plena eliminació de qualsevol acte de discriminació, sobre la promoció de la visió de la diversitat sexual i de gènere eliminant qualsevol tipus de desigualtats i violències que es deriven de l'orientació sexual i la identitat de gènere i acompanyar a tots aquells joves en la seva visibilitat i reafirmació de la seva identitat.

 

Vols participar? Omple el formulari!
Ajuntament de Gavà, regidoria de oventut, regidoria de joventut de gavà, ajuntament, gavà, gavajove, gavàjove, gava jove, gavà jove, logotip, logo

2020 Ajuntament de Gavà