top of page

 

Diumenge 26 de març de 10 a 20 h. 

Espai Jove La Casa Gran, Plaça Major i Parc de la Torre Lluc, Gavà

Sakura Fest és un esdeveniment amb la pretensió d’aglutinar tots els elements i col·lectius que formen part de la cultura “otaku” (aficionats al manga, anime i la cultura japonesa). Pren de referents esdeveniments de gran format com el Saló del Manga de Barcelona, la Japan Weekend o la Comic Con. 

 

CONDICIONS D'ÚS DELS ESTANDS COMERCIALS, ESTABLIMENTS DE RESTAURACIÓ I ARTISTES,  DEL SAKURA FEST 2023

Sakura Fest de Gavà pretén ser un espai de promoció i venda del material de comerços locals i artistes de Gavà i voltants .. 

1.    És un espai adreçat específicament a comerços, establiments de restauració i artistes que vulguin exposar i vendre els seus productes que tinguin relació amb la cultura otaku i asiàtica.

2.    Per participar al Sakura Fest t'has d'inscriure al següent enllaç: (inscripció properament)

3.    No està permesa la venda ni exposició d'imatges o materials no-apropiats per tots els públics i/o que vulnerin la integritat i dignitat d'algun col·lectiu de persones.

4.    Productes/temàtiques no permeses a la venda:

  • Tots els productes han de ser d'elaboració pròpia. No es permeten imatges generades per AI

  • Temàtiques no permeses: Shotacon / Lolicon, Hentai, actes sexuals explícits, violència sexual, dominació / Submissió, sadomasoquisme, Bondage i Shibari, Ahegao

5.    Es permet la venda dels següents productes/temàtiques sempre i quan es trobin correctament senyalitzades com a contingut +18 i no estiguin exposades al públic:

  • Violència explícita, Gore, nuesa i/o contingut eròtic i Ecchi

6.    La inscripció és gratuïta.

7.    El 10 de febrer de 2023 és la data límit per fer la pre-inscripció.

8.    L’equip tècnic de Joventut es reserva el dret a seleccionar comerços, establiments de restauració i artistes en funció de:

  • Situació geogràfica (es prioritzaran aquells comerços, establiments de restauració o artistes de Gavà)

  • La col·laboració amb l’associació de Comerciants i professionals “WoW Gavà”

  • La col·laboració amb el Departament de Joventut i Drets Humans en els últims dos anys, prioritzant aquells/lles artistes que han col·laborat prèviament.

  • L’originalitat i adequació dels productes i dels materials emprats, parant especial atenció a la promoció de la sostenibilitat.

9.    L’organització vetllarà en tot cas perquè hi hagi un equilibri entre els estands: merchandise, il·lustració, accessoris, roba, figures, mangas o anime, cosplay, videojocs.

10.  La decisió de l’organització serà inapel·lable.

11.  Un cop finalitzat el termini de pre-inscripcions, l’organització farà una selecció d’entre totes les propostes i contactarà amb els i les comerciants, establiments de restauració i artistes per concretar la seva participació.

12.  És d’obligat compliment que la presència a la parada de 10 a 20 h de forma ininterrompuda durant el dia de l’esdeveniment.

13.  Els i les referents hauran de tenir muntada la parada entre les 8 i les 9.30 h del dia de l’esdeveniment.

14.  A cada comerciant o artista se l’assignarà un lloc en carpa de 3x3 amb 2 cadires, una taula i punt de llum si s’escau. Per les obres que requereixen una exposició especial, l’organització estudiarà la viabilitat de les propostes a partir de la seva notificació en el mateix enllaç de pre-inscripció.

15.  Els i les comerciants poden decorar les seves parades lliurement. La decoració emprada, però, no pot augmentar les mides de la parada. Per aquesta raó no està permès l’ús d'objectes decoratius fora de l’espai de la taula. En el cas que alguna estand precisa d'alguna petició especial, ho ha d'especificar al full d'inscripció.

23.  Els llocs destinats a cada participant són exclusius i no es poden cedir a participants no inscrits al Sakura Fest.

16. A cada estand se li sol·licitarà l'aportació d'un producte per al premi dels guanyadors/es del Concurs de Cosplay i concursos varis, indicant el cost d’aquest producte.

17.  Els i les participants dels Sakura Fest són responsables d’estar al corrent de les seves obligacions fiscals per exercir la seva activitat.

18.  En cap cas es podran vendre productes perillosos o nocius per la salut, el benestar de la població, el medi ambient o la qualitat i la neteja dels espais públics. Tampoc es podran vendre aliments, a excepció dels comerços de restauració, ni productes de drogueria tipus sabó, cosmètics o similars.

19.  Les persones inscrites han de presentar-se el dia de la celebració de l’esdeveniment entre les i les 8 i les 9.30 h al punt d’informació, amb el seu DNI. Al punt d’informació se’ls indicarà el lloc exacte d’ubicació i se’ls entregarà una acreditació a cada membre de la parada.

20.  Els i les participants hauran de tenir cura de la neteja de la parada que es té assignada, així com també el seu entorn, i recollir selectivament els residus que es generin. Amb l’objectiu d’evitar generar més residus dels estrictament necessaris, convidem els participants a no utilitzar bosses de plàstic.

21.  L'organització es reserva el dret a modificar qualsevol criteri, tenint en compte la viabilitat de l'esdeveniment.

LOGO Sakura AAFF (RGB Transparencia).png
bottom of page