Sakura Fest

Diumenge 27 de març de 10h a 20h. 

Espai Jove La Casa Gran i Plaça Major, Gavà

Sakura Fest és un esdeveniment amb la pretensió d’aglutinar tots els elements i col·lectius que formen part de la cultura “otaku” (aficionats al manga, anime i la cultura japonesa). Pren de referents esdeveniments de gran format com el Saló del Manga de Barcelona, la Japan Weekend o la Comic Con. 

 

Si ets artista o tens un comerç a Gavà o rodalies que tingui relació amb la cultura otaku i asiàtica? T’estem buscant!

CONDICIONS d'ús DELS STANDS COMERCIALS DE SAKURA FEST 2022

Sakura Fest de Gavà pretén ser un espai de promoció i venda del material de comerços locals i artistes de Gavà i voltants . 

 

 1. És un espai adreçat específicament a comerços i artistes que vulguin exposar i vendre els seus productes que tinguin relació amb la cultura otaku i asiàtica. 

 2. Per participar al Sakura Fest muntant una parada cal escriure un email a lacasagran@gava.cat indicant:

  • Nom artístic/comerç

  • Nom del referent

  • Municipi

  • Producte

  • Mail i teléfon de contacte

  • Xarxes socials (si es tenen)

 3. Només s’acceptaran inscripcions que enviïn el corresponent correu electrònic.

 4. No està permesa la venda ni exposició d'imatges o materials no-apropiats per tots els públics i/o que vulnerin la integritat i dignitat d'algun col·lectiu de persones. 

 5. La inscripció és gratuïta.

 6. El 25 de febrer de 2022 és la data límit per fer la pre-inscripció. 

 7. L’equip tècnic de Joventut es reserva el dret a seleccionar comerços en funció de:

  • Ubicació (es prioritzaran aquells comerços o artistes de Gavà)

  • La col·laboració amb l’associació de Comerciants i professionals “WoW Gavà”

  • La col·laboració amb el Departament de Joventut i Drets Humans en els últims dos anys, prioritzant aquells/lles artistes que han col·laborat previament.

  • L’originalitat i adequació dels productes i dels materials emprats, parant especial atenció a la promoció de la sostenibilitat.

 8. L’organització vetllarà en tot cas perquè hi hagi un equilibri entre els stands: merchandise, il·lustració, accessoris, roba, figures, mangas o anime, cosplay, videojocs.

 9. La decisió de l’organització serà inapel·lable. 

 10. Un cop finalitzat el termini de pre-inscripcions, l’organització farà una selecció d’entre totes les propostes i contactarà amb els i les comerciants i artistes per concretar la seva participació.

 11. És d’obligat compliment que la presència a la parada de 10h. a 20h. de forma ininterrompuda durant el dia de l’esdeveniment. 

 12. Els i les referents hauran de tenir muntada la parada entre les 8:00h. i les 9:30h. del dia de l’esdeveniment.

 13.  A cada comerciant o artista se l’assginarà un lloc en carpa de 3x3 amb 2 cadires, una taula i punt de llum sis’escau. Per les obres que requereixen una exposició especial, l’organització estudiarà la viabilitat de les propostes a partir de la seva notificació en el mateix email de pre-inscripció.

 14. Els i les comerciants poden decorar les seves parades lliurement. La decoració emprada, però, no pot augmentar les mides de la parada. Per aquesta raó no està permès l’ús d'objectes decoratius fora de l’espai de la taula.

 15. Els llocs destinats a cada participant són exclusius i no es poden cedir a participants no inscrits al Sakura Fest.

 16. A cada parada se li sol·licitarà l'aportació d'un producte per al premi dels guanyadors/es del Concurs de Cosplay.

 17. Els i les participants dels Sakura Fest són responsables d’estar al corrent de les seves obligacions fiscals per exercir la seva activitat.

 18. En cap cas es podran vendre productes perillosos o nocius per la salut, el benestar de la població, el medi ambient o la qualitat i la neteja dels espais públics. Tampoc es podran vendre aliments.

 19. Les persones inscrites han de presentar-se el dia de la celebració de l’esdeveniment entre les i les 8:00h. i les 9:30h. al punt d’informació, amb el seu DNI. Al punt d’informació se’ls indicarà el lloc exacte d’ubicació i se’ls entregarà una acreditació a cada membre de la parada. 

 20. Els i les participants hauran de tenir cura de la neteja de la parada que es té assignada, així com també el seu entorn, i recollir selectivament els residus que es generin. Amb l’objectiu d’evitar generar més residus dels estrictament necessaris, convidem els participants a no utilitzar bosses de plàstic.

 21. Els i les participants es comprometen al compliment de les mesures de prevenció de la COVID del moment. Actualment: distància de seguretat i desinfectat de mans recurrent. Així mateix, es comprometen també a vetllar pel compliment d’aquestes mesures per part dels clients que visiten la seva parada.