Educ@cció

No saps el que t'agrada?

No tens clar què seguir estudiant?

Vine a l'Educ@cció per a resoldre els teus dubtes!

Educ@cció són unes jornades d'orientació acadèmica, d'experiència i aprenentatge basades en tallers i xerrades acadèmiques d'actualitat. Unes jornades que a part d'apropar els joves i les joves als estudis i les seves possibles sortides els ensenya a desenvolupar-se en diferents competències personals i també transversals. 

Dia 4 de març (matí)

COACHING EDUCATIU

Espai Maragall de 9:30 h a 10:30 h

  Considerant el moment de presa de decisions que els joves han d’afrontar per escollir la continuïtat de la seva experiència acadèmica, aquesta sessió de coaching està dissenyada amb el propòsit d’acompanyar als i les alumnes prenent consciència de tot l’esforç que han dedicat al llarg de la seva trajectòria i endinsar-se, d’una manera positiva, en la motivació envers el futur que ja els està arribant.

Destinataris: Batxillerats, CFCM i CFGS

Organitza: Espai Jove La Casa Gran

A càrrec de: Carles Ventura

TREBALLA LES BRANQUES FORMATIVES PEL TEU FUTUR

Espai Maragall d' 11.30 h a 13 h 

  La jornada comptarà amb l’assistència de diferents universitats i centres de formació que resoldran dubtes i qüestions dels alumnes que hi participin. Les taules rodones acolliran les següents branques formatives:

  • Tècniques i enginyeries

  • Ciències naturals i de la salut

  • Ciències socials i educació

  • Arts i humanitats

Destinataris: Batxillerats 

Organitza: Espai Jove La Casa Gran

Dia 4 de març (tarda)

TALLER “VOLUNTARIAT INTERNACIONAL A L’ESTIU: CAMPS DE TREBALL, CAMPS DE SOLIDARITAT I FEINES A CANVI D’ALLOTJAMENT”

La Casa Gran a les 19:00 h

Vols marxar a l’estranger aquest estiu a fer un voluntariat? Tant si vols anar sol o en grup, durant una setmana, tres o de forma indefinida; si vols practicar idiomes, conèixer cultures, mentre fas un voluntariat internacional... T’explicarem les diferents tipologies d’estades d’estiu i com pots accedir-hi!

Destinataris: Professors CES, alumnes, AMPAS, etc...

Organitza: Espai Jove La Casa Gran

A càrrec de l’Assesoria de Mobilitat Internacional

 

Dia 5 de març (tarda)

BEQUES I AJUTS

La Casa Gran de 17:00 h a 18:00 h

Xerrada informativa vers els recursos i programes de suport econòmic de totes les administracions amb competències educatives a Catalunya destinats a tots/es els/les estudiants que vulguin cursar estudis superiors a qualsevol de les universitats públiques del territori. Les universitats privades i els centres adscrits a les públiques també disposen de programes de beques per atraure estudiants amb un bon expedient i per ajudar els que tinguin dificultats econòmiques a assumir el cost del grau. Informa-te'n abans de començar el curs acadèmic.

Destinataris: Professors CES, alumnes, AMPAS, etc...

Organitza: Espai Jove La Casa Gran

A càrrec de: Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR)

PONÈNCIA "NEUROCIÈNCIA APLICADA A L'EDUCACIÓ"

La Casa Gran de 18:00 h a 20:00 h.

La repercussió de la neurociència dins l’àmbit educatiu pretén integrar tots els coneixements neurocientífics sobre com funciona i aprèn el nostre cervell en els processos d’ensenyament-aprenentatge tant dels alumnes com els professionals de l’educació. Molts són els avantatges que ofereix la neurociència en la pràctica docent: promoure un clima emocional, integració d’activitats artístiques per fomentar la creativitat, la gamificació dels continguts, la psicomotricitat per aprendre, etc.

Destinataris: Professors CES, alumnes, famílies, etc...

A càrrec de: Jesús Guillén.

 

 

Ajuntament de Gavà, regidoria de oventut, regidoria de joventut de gavà, ajuntament, gavà, gavajove, gavàjove, gava jove, gavà jove, logotip, logo

2019 Ajuntament de Gavà