Educ@cció 2021

No saps el que t'agrada?

No tens clar què seguir estudiant?

Vine a l'Educ@cció per a resoldre els teus dubtes!

Educ@cció són unes jornades d'orientació acadèmica, d'experiència i aprenentatge basades en tallers i xerrades acadèmiques d'actualitat. Unes jornades que a part d'apropar els joves i les joves als estudis i les seves possibles sortides els ensenya a desenvolupar-se en diferents competències personals i també transversals. 

cartel-a3-educaccio-2021.jpg
programacio educaccio 2021.jpg

Dia 2 de març (tarda)

PONÈNCIA: "DESETIQUÉTAME: NO DEJES QUE NADIE DECIDA TU FUTURO".

Espai Jove La Casa Gran a les 18:00 h. 

Conferència amb la finalitat de motivar als i les joves estudiants a seguir endavant amb les seves vides acadèmiques. Les diferències d'aprenentatge han causat molts casos de fracàs escolar en el passat i és per això que mitjançant l'experiència i superació personal de Marc Póo, que sofreix dos trastorns d'aprenentatge intentem fer veure tant a les famílies com als, les joves estudiants i als professionals la importància de perdre la por d'enfrontar-se a la diferència.

A càrrec de: Marc Póo.

Destinataris: Professors CES, alumnes, AMPAS, etc...

Cal inscripció prèvia, aforament limitat. També ho podreu seguir al canal de Youtube La Casa Gran Gavà

 

 

 

Dia 3 de març (matí)

Jornades d'orientació acadèmica adreçades a l'alumnat d'educació superior, orientades a l'autoconeixement i el diàleg amb professionals i estudiants de les diferents branques formatives. 

COACHING EDUCATIU

Aula Virtual de 9:00 h a 10:00 h

Considerant el moment de presa de decisions que els joves han d’afrontar per escollir la continuïtat de la seva experiència acadèmica, aquesta sessió de coaching està dissenyada amb el propòsit d’acompanyar als i les alumnes prenent consciència de tot l’esforç que han dedicat al llarg de la seva trajectòria i endinsar-se, d’una manera positiva, en la motivació envers el futur que ja els està arribant. Es determinaran eines concretes per conèixer- se millor ells mateixos amb l’objectiu de poder avançar en aquest procés així com gestionar l’impacte emocional que pot sorgir resultant de les pors i creences envers el futur del mercat laboral.

Destinataris: Batxillerats 

A càrrec de: Carles Ventura

TREBALLA LES BRANQUES FORMATIVES PEL TEU FUTUR

Aula Virtual de 10:00 h a 12:00 h 

La jornada comptarà amb l’assistència de diferents universitats i centres de formació que resoldran dubtes i qüestions dels alumnes que hi participin. Les taules rodones acolliran les següents branques formatives:

 - Tècniques i enginyeries

 - Ciències naturals i de la salut

 - Ciències socials i comunicació

 - Empresa i turisme

 - Humanitats i educació

 - Arts

Destinataris: Batxillerats 

 

 

Dia 3 de març (tarda)

TALLER SOBRE MOBILITAT INTERNACIONAL: ESTUDIA A L'ESTRANGER

 

Espai Jove La Casa Gran a les 17:30 h

Xerrada i taller sobre què és la mobilitat internacional. Explicació de les oportunitats de pràctiques, estudis, aprenentatge d’idiomes, així com les opcions dels diferents programes. Reflexionarem sobre allò què s’ha de tenir en compte abans de marxar a l’estranger i sobre els motius de voler fer-ho.

Destinataris: Professors CES, alumnes, AMPAS, etc...

A càrrec de l'Assesoria de Mobilitat Internacional

Cal inscripció prèvia, aforament limitat. També ho podreu seguir al canal de Youtube La Casa Gran Gavà


 

Dia 4 de març (tarda)

Taller "I després de l'ESO?: Guia de supervivència per a famílies."

Espai Jove La Casa Gran a les 17:30 h

Xerrada i taller sobre els diferents itineraris formatius i tipus d'estudis disponibles un cop acabada l'Educació Secundària Obligatòria. Oferirem recursos per ajudar a orientar als joves en el seu futur acadèmic, suports web on trobar informació i explicarem els diferents serveis d'assessorament municipal disponibles.

Destinataris: Professors CES, alumnes, AMPAS, etc...

A càrrec de: La Casa Gran 

Cal inscripció prèvia, aforament limitat. També ho podreu seguir al canal de Youtube La Casa Gran Gavà