top of page

phonolake

Període d'inscripcions 8/04 - 5/05

Data del concurs 18/05

En què consisteix?

Quins són els requisits?

El Phonolake és el Concurs de Música de Gavà, que pretén promocionar les arts musicals i seleccionar els grups de música que actuen al Phonofestival, el Festival de Música de Gavà, que es celebra a l'Auditori Marc Grau, durant un cap de setmana de juliol.

Quin és el seu objectiu?

  L’objectiu del Phonolake és donar suport a aquelles bandes novells, sent una plataforma per a la promoció, difusió i exhibició de la creació artística musical.

 

El concurs disposarà d'1 categoria:

- Millor banda/solista

Com puc inscriure'm?

  Les sol·licituds per participar a la convocatòria d'aquest concurs s'han de formular mitjançant impresos normalitzats que es facilitaran a l'OAC  de l'Ajuntament de Gavà o a la seu electrònica (indicada més avall).

Els interessats hauran de lliurar la documentació al Registre electrònic de l'Ajuntament de Gavà, ja sigui presencialment a l'OAC de l'ajuntament o telemàticament a l'adreça següent de la Seu electònica 

La inscripció és gratuïta.

*Cal indicar un link on es puguin veure i/o escoltar al grup musical.

phonolake-a3-imprentavbaix.jpg

Per poder participar en el concurs PhonoLake les bandes/solistes hauran de tenir aquests requisits:

  • S'accepta qualsevol estil musical.

  • Les bandes/solistes han de tocar cançons creades per elles (pròpies).

  • Sí, poden haver autoeditat un LP, EP o Single, o tenir un acord amb algun segell independent que no tregui més de 8 referències a l'any.

  • S'ha de disposar d'un repertori d'uns 30 minuts.

  • Un dels integrants de la banda haurà de ser el representant de la mateixa. A efectes legals, el premi del concurs s'atorgarà a la persona que ostenti la presentació.

*Per a la categoria de millor banda/solista de Gavà:

  • Bandes amb algun membre que estigui empadronat a Gavà o solista empadronat a Gavà.

Per a qualsevol dubte es poden consultar les bases del concurs aquí, on apareix tota la informació més detallada.

La convocatòria del concurs la pots consultar aquí.

Com és el procés participatiu?

  Entre les bandes/solistes que compleixin els requisits, es realitza una pre-selecció a través d'una votació popular a la pàgina de Facebook de Gavà Jove, on es publiquen els links que hagin enviat.

Les 8 bandes /solistes amb més vots a les xarxes socials, passaran a la fase final, el Concurs PhonoLake, al Casal Municipal de Cultura de l'American Lake de Gavà, en format d'actuació en directe el dia 18 de maig.

Cada banda/solista disposarà de 15 minuts per actuar. El grup únicament haurà de portar els instruments, no inclosos en el backline bàsic de la sala. Entre ambdues parts no hi haurà cap obligació econòmica.

L'ordre d'actuació vindrà determinat per sorteig.

Els guanyadors dels concurs s'estableixen amb el sumatori de la puntuació atorgada  per la votació popular i de la votació atorgada pel jurat.

 

  • Votació del jurat. El jurat estarà format per 2 persones del Departament de Cultura de l'Ajuntament de Gavà i 2 persones professionals del sector musical. (Cap membre del jurat pot participar en el concurs. / El jurat determinarà la primera, segona i tercera posició de la categoria Millor banda/solista, atorgant la puntuació de la següent forma:

Millor banda/solista

1r 2n 3r

10 punts 8 punts 6 punts

El jurat realitzarà la votació previ a l'escrutini del resultat en la votació popular.

Quins són els premis?

Les categories dels premis són les següents:

- Millor Banda /Solista  (3 finalistes):

 

1r Premi: 500€ + actuació al Phonofestival

2n Premi: 300€ + actuació al Phonofestival

3r Premi: 150€ + actuació al Phonofestival

  • Votació popular. És la votació realitzada per les persones assistents al concurs i es realitzarà mitjançant la mateixa entrada d'accés al recinte. El vot es dipositarà en una urna. En acabar la valoració per part del jurat, es farà l'escrutini de la valoració popular. La votació atorgarà una puntuació a cada banda/solista.

Millor banda/solista

1r 2n 3r

10 punts 8 punts 6 punts 

En  cas d'empat guanyarà la banda/solista que hagi obtingut millor puntuació en la votació popular.

Els guanyadors s'anunciaran el mateix dia del concurs.

Quan es pot presentar inscripció?

El període d'inscripció estarà obert des del 8 d'abril al 5 de maig. Finalment el concurs es realitzarà el dia 18 de maig.

bottom of page