top of page

Mercat d'art jove 2023

Divendres 15, Dissabte 16 i Diumenge 17 de desembre

Divendres de 17h a 21h i dissabte i diumenge d’11h a 21h

Plaça Batista i Roca, Gavà

El Mercat d’Art Jove de Gavà pretén ser un espai de promoció per a les creacions artístiques dels i les joves de la ciutat.


Ets artista i tens entre 16 i 35 anys? T'agradaria tenir un espai per exposar i vendre la teva obra? Busquem artistes de diferents disciplines que vulguin participar al mercat.

Mercat d'art jove inscripcions copia.jpg

 

CONDICIONS d'ús DEL MERCAT d'art jove 2023

El Mercat d’Art Jove de Gavà pretén ser un espai de promoció per a les creacions artístiques dels i les joves de la ciutat. 

 1. És un mercat d’art adreçat específicament a artistes joves que vulguin exposar la seva obra i vendre-la. Pot participar qualsevol persona, d’entre 16 i 35 anys, tant a títol individual com a nivell col·lectiu, preferentment de Gavà o col·laboradores amb el Departament de Joventut i Drets Humans del municipi.

 2. Les obres de les persones participants han de ser de creació pròpia i original, en qualsevol disciplina d’arts plàstiques, visuals i altres obres que es puguin acompanyar de format físic: dibuix, il·lustració, fotografia, graffiti, bijuteria, craft, vidre, literatura, ceràmica, escultura, objectes de disseny, decoració, moda, etc. 

 3. Per participar al Mercat d’Art Jove muntant una parada cal fer la                            mitjançant el formulari.

 4. La preinscripció es pot realitzar des del 30 d'octubre fins al 24 de novembre de 2023.

  1. Cal que envieu una mostra dels vostres treballs a lacasagran@gava.cat indicant el nom artístic i el dia que es té disponibilitat (divendres, dissabte i/o diumenge) per muntar la parada. Pots adjuntar fotografies o indicar-nos l'adreça de les teves xarxes socials.

  2. Només s’acceptaran inscripcions fetes mitjançant el formulari d’inscripció i que enviïn el corresponent correu electrònic.

 5. La inscripció és gratuïta.

 6. L’equip tècnic de Joventut es reserva el dret a seleccionar els/les artistes en funció de:

  1. La residència del/de la jove, ja que es prioritzaran aquells/es artistes que visquin a Gavà.

  2. L’originalitat i creativitat de l’obra i dels materials emprats, parant especial atenció a la promoció de la sostenibilitat.

  3. La qualitat artística de les obres.

  4. La col·laboració amb el Departament de Joventut i Drets Humans en els últims dos anys, prioritzant aquells/es artistes que han col·laborat prèviament.

 7. L’organització vetllarà en tot cas perquè hi hagi un equilibri entre totes les modalitats artístiques. La decisió de l’organització serà inapel·lable.

 8. Un cop finalitzat el termini de preinscripcions, l’organització farà una selecció d’entre totes les propostes i contactarà amb els i les artistes per concretar la seva participació.

 9. És d’obligat compliment que els/les participants seleccionats/des estiguin presencialment a les parades ininterrompudament durant el seu dia assignat del Mercat. 

 10. Els i les participants hauran de muntar la parada entre les 14:00 h i les 16:30 h el divendres i entre les 8:00 h i les 10:30 h del dissabte i diumenge, en funció del dia de Mercat assignat.

 11. A cada artista o col·lectiu d’artistes participants se l’assignarà un lloc en carpa tancada amb 2 cadires, una taula, punt de llum i focus. Per les obres que requereixen una exposició especial, l’organització estudiarà la viabilitat de les propostes.

 12. Les persones participants poden decorar les seves parades lliurement. La decoració emprada, però, no pot augmentar les mides de la parada. Per aquesta raó no està permès l’ús d'objectes decoratius fora de l’espai de la taula.

 13. Els llocs destinats a cada participant són exclusius i no es poden cedir a participants no inscrits al Mercat.

 14. Els i les participants en el Mercat són responsables d’estar al corrent de les seves obligacions fiscals per exercir la seva activitat.

 15. En cap cas es podran vendre productes perillosos o nocius per la salut, el benestar de la població, el medi ambient o la qualitat i la neteja dels espais públics. Tampoc es podran vendre aliments ni productes de drogueria tipus sabó, cosmètics, etc

 16. Les obres i materials que es venguin a les parades no han de vulnerar en cap cas els drets humans, la valoració de les mateixes recaurà en l'organització i la seva decisió serà inapel·lable.

 17. Els i les participants hauran de tenir cura de la neteja de la parada que es té assignada, així com el seu entorn, i recollir selectivament els residus que es generin. Amb l’objectiu d’evitar generar més residus dels estrictament necessaris, convidem els participants a no utilitzar bosses de plàstic.

 

Mercat d'art jove inscripcions copia.jpg
preinscripció
bottom of page