Carnet Gavà Jove

En què consisteix?

Com funciona?

   El Carnet Gavà Jove consisteix en una nova iniciativa de l'Ajuntament de Gavà que permet a més de 6.800 joves del municipi beneficiar-se d' AVANTATGES I DESCOMPTES en diversos serveis, activitats culturals, esportives i d'oci, i establiments a la ciutat.

Com s'adquireix?

  Mitjançant aquest formulari online on et podràs inscriure per poder sol·licitar el carnet, que podrà ser físic o digital (opció a escollir) i serà personal i intransferible presentant el DNI.

  Hauràs de presentar el teu carnet jove i el teu DNI per beneficiar-te de descomptes directes als establiments participants i dels descomptes en serveis municipals (25%) a les instal·lacions esportives, Parc Arqueològic Mines de Gavà, espectacles propis Espai Maragall entre d'altres.

A qui va dirigit?

    Si tens de 16 a 29 anys i estàs empadronat a Gavà podràs gaudir d'aquest carnet.

Vull adherir el meu establiment

   Posa't en contacte amb joventut@gava.cat i t'enviem la fitxa d'inscripció.

On l'utilitzo?

  El pots utilitzar als serveis municipals i als establiments adherits que apareixen més avall i que estaran identificades amb un adhesiu de Carnet Gavà Jove.

Ajuntament de Gavà, regidoria de oventut, regidoria de joventut de gavà, ajuntament, gavà, gavajove, gavàjove, gava jove, gavà jove, logotip, logo

2020 Ajuntament de Gavà