top of page

CIRCUIT MUSICAL!

   El Circuit Musical de Gavà engloba totes les activitats a nivell musical que hi ha a la ciutat i compta amb diversos espais, diferents accions i una gran implicació i participació d’associacions i grups locals que intervenen i donen sentit a un escena musical local. Parlem tant d’activitats musicals professionals com d’activitats independents i amateurs que cobreixen de música en viu tot el calendari anual de la ciutat.

 

   L’objectiu de crear i consolidar el Circuit Musical és el de garantir l’accés a la creació artística musical, potenciar la formació, el suport a la creació, l’exhibició i la difusió de la música. Amb aquesta definició del Circuit Musical de Gavà es vol donar suport als nous talents emergents a un nivell local, recursos tecnològics i humans o, senzillament, informació, i oferir una programació musical de qualitat tant d’artistes de la ciutat, com d’altres indrets, tenint en compte tots els estils, formacions, formats musicals i els espais de la ciutat adequats per fer programació musical.

 

   Si formes part de la Comissió del Circuit Musical de Gavà,

podràs participar i tocar als següents espais:

 

-      Espai Jove La Casa Gran

-      American Lake

-      Dia de la Música

-      Festa Major

-      Al Juliol no parem!

-      Phonofestival

-      Altres activitats

 

 

   El Circuit Musical es coordina mitjançant una comissió formada per els grups de música locals, en la que s’organitza i es coordina la programació. Per tocar als esdeveniments organitzats per l'Ajuntament, és imprescindible que formis part de la Comissió del Circuit Musical. Si vols formar-hi part, cal que omplis el formulari.

Tocando la guitarra
bottom of page