top of page

Sakura Fest

Diumenge 27 de març de 10h a 20h. 

Espai Jove La Casa Gran i Plaça Major, Gavà

Sakura Fest és un esdeveniment amb la pretensió d’aglutinar tots els elements i col·lectius que formen part de la cultura “otaku” (aficionats al manga, anime i la cultura japonesa). Pren de referents esdeveniments de gran format com el Saló del Manga de Barcelona, la Japan Weekend o la Comic Con. 

 

Si ets artista o tens un comerç a Gavà o rodalies que tingui relació amb la cultura otaku i asiàtica? T’estem buscant!

L'Ajuntament de Gavà (Departament de Joventut i Drets Humans en col·laboració amb el Departament de Comerç, Turisme i Fires) treballa en l'organització d'un nou esdeveniment de ciutat: el Sakura Fest, una proposta sorgida de la comissió de Cosplay de Gavà Jove. Es tracta d’un esdeveniment dirigit a tots els col·lectius que formen part de la cultura “otaku” (aficionats al manga, anime i la cultura japonesa). Pren de referents de gran format com el Saló del Manga de Barcelona, la Japan Weekend o la Comic Con. 

 

Es preveu que el Sakura Fest sigui el 27 de març de 10 a 20h, amb la possibilitat de fer algun acte previ el dia 26 de març al matí. S'organitzaran activitats diverses al voltant de La Casa Gran (plaça Major i carrer Major), com exposicions, xerrades, stands d'artistes de còmic, concerts, projecció de pel·lícules, tallers, exhibició de cosplay, concurs, graffiti,.... Un acte que pretén tenir una repercussió per part de col·lectiu jove de Gavà i dels voltants, vinculats al manga i l'anime.

 

Més enllà dels stands que acolliran a artistes de còmic, l'esdeveniment pot ser també un espai de promoció i venda de tot aquell comerç local que ofereixi productes relacionats amb la cultura japonesa. També s'inclou l'opció de crear un espai gastronòmic per fer degustacions de productes. 

 

Si ets un comerç o restaurant interessat en participar pots posar-te en contacte amb joventut@gava.cat, indicant el tipus de col·laboració que voleu fer i ho gestionarem. Els i les interessades heu d'enviar la petició abans del 21 de febrer.

 

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

bottom of page