TORNA L’INNOBUS AL BAIX LLOBREGAT PEL 2017!

Ets jove i tens un projecte innovador en ment? Puja’t a l’Innobus!

L’InnoBus és una iniciativa que es va iniciar l’any passat com a prova pilot i que es torna a realitzar aquest any per segona vegada gràcies a l’èxit que va tenir. Es tracta d’un projecte que pretén apropar als joves emprenedors a les empreses del Baix Llobregat amb la finalitat d’ajudar-los en el llançament dels seus projectes afavorint també que les empreses captin noves idees i talent.

L’autobús s’omplirà de joves emprenedors i recorrerà durant uns dies la comarca, amb un itinerari preestablert i realitzant parades en empreses d’alt impacte de la zona. En cadascuna d’elles es capacitarà als joves amb una sessió formativa sobre una temàtica concreta i en finalitzar l’itinerari els nois i noies hauran de presentar la seva idea/prototip davant d’un jurat final format per les empreses i institucions participants.

Així doncs, es dóna als joves l’oportunitat de conèixer empreses i tenir un contacte directe amb elles, facilitant la possibilitat de ser visible en el teixit empresarial amb l’objectiu de no haver de marxar de la comarca per la cerca de feina. És una oportunitat real de que les empreses coneguin als participants i els puguin entrevistar personalment. De la mateixa manera, les empreses també obtenen beneficis ja que se’ls permet conèixer el talent de la comarca d’una manera propera i sense cost, amb una visió i resolució diferent de les respostes als reptes plantejats.

Com em puc apuntar?

Si ets jove i tens una titulació superior o la finalitzaràs aquest any, estàs en situació de desocupació o vols canviar de feina, adreçat a L’espai Jove La Casa Gran (C/Major, 37) o posa’t en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic: garantiajuvenil@gava.cat

També pots acudir el dia 25 de gener al Citilab de Cornellà amb el teu currículum (Plaça Can Suris, s/n) on es realitzarà una sessió de presentació del projecte a les 9.30h i a les 12.00h. Aquest serà l’últim dia per fer les preinscripcions.

Ajuntament de Gavà, regidoria de oventut, regidoria de joventut de gavà, ajuntament, gavà, gavajove, gavàjove, gava jove, gavà jove, logotip, logo

2019 Ajuntament de Gavà